Material Lab

'Nothing Ventured, Nothing Gained'

Alles is mogelijk...

… als je een beetje buiten de lijntjes durft te kleuren, samen met ons, net een tikkeltje anders dan anders. Wij geloven dat er altijd meer is…

Ontdek de pareltjes die er toe doen op een chique plek waar materialen tentoongesteld worden door te zien, voelen, ruiken en te ervaren. We willen jullie wakker schudden en inspireren om een verschil te maken in materialen, door de manier waarop we samenwerken. Niet alleen voor jou, maar met jou.

We denken na over verborgen schatten als het vergeten hout, veganistische leer en alle andere crossovers aan combineerde materialen die we hebben gecreëerd. Omdat we de kennis hebben om de afwerkingen te vinden, die het verschil gaat maken. We denken graag na over creatieve oplossingen. Van ontwerp tot realisatie tot en met de afwerking. 

The Farm is no nonsense keeping it real.
The Farm is simpelweg een heerlijke plek.
Een plek van iedereen.

‘The Farm is no nonsense keeping it real‘

The Fields of Joy

Wij zijn ervan overtuigd, dat we samen meer bereiken dan alleen. Van Inspiratie, trends en ervaringen met elkaar delen, maar ook gewoon een beetje lol hebben. 

Samen met onze boeren creëren we collecties op maat, die verrassend en inspirerend zijn. Ontdek onze ‘fields of joy’ en boek uw bezoek.

Boek jouw avontuur