The Farmers

'Birds of a feather flock together'

Hans Luiken
Jan Swinkels
Charlotte Emmerig
Joost Visser
Hans Luiken
Jan Swinkels
Charlotte Emmerig
Joost Visser

Ik zoek rust. Ik zoek een pinguïn die applaudisseert als ik wakker wordt. Ik zoek Architecten die zich in doeken wikkelen en ons vertellen over hun gevoelens.

Hans Luiken

Ik zocht voor Wonderwall Studios en mijzelf een plek waar je vanuit een collectief op een vrije en creatieve manier met je klant en het project aan de gang kunt. Commitment op alle vlakken. Naar het materiaal en je collectie. Naar het vakmanschap. Naar elkaar en dat mooie ondernemerschap.

Jan Swinkels

Ik miste een plek waar interieur designers, ondernemers en interieur liefhebbers uitgedaagd worden op materiaal gebied. Een ‘interior hub ‘ die de verbinding laat zien tussen materiaal en verwerking, een collectie die ervoor zorgt dat de ambassadeurs vernieuwend blijven in de markt.

Charlotte Emmerig

Ik zoek een plek waar we diverse architecten, leveranciers, opdrachtgevers en andere partijen die mooie interieurs realiseren kunnen verbinden en kunnen inspireren en waar we door bijzondere events samen een Farm community kunnen bouwen.

Joost Visser

Our Farmers

Sodai produceert 3 soorten exclusief ontworpen wandafwerkingen; Grote ultradunne Porselein panelen, micro mozaïek en kurk panelen. Met geprint beeldmateriaal uit hun standaard collectie in vele variaties maar vooral met elk high-res beeld van de klant zelf. Zeer flexibel, als het beeld maar goed genoeg is. De klant kan materiaal produceren voor elk type project, zowel binnen als buiten, in droge en natte ruimtes. Het mozaïek is gemaakt van een mix van gerecycled glas van oude computerschermen en klei.

” Oppervlakken die ‘onmogelijke’ architectonische oplossingen kunnen genereren, de technologie erachter en de juiste mensen om u te helpen ermee om te gaan ”. WOOD-SKIN biedt avant-gardistische ontwerpoplossingen om omgevingen te verheffen. Opgericht in Milaan in 2013, combineert het digitale productietechnologieën met traditionele componenten door middel van gepatenteerde praktijken. Dankzij de toepassingen kunnen stijve oppervlakken flexibeler worden en vlakke oppervlakken driedimensionaal, waardoor de horizon voor architecturale projecten en oppervlakken wordt verbreed.

 

Best Wool in Best ontwerpt, produceert en distribueert sinds 1982 prachtige wollen tapijten en vloerkleden. Echte en eerlijke natuurproducten voor mensen die kwaliteit waarderen. Wol is een zeer hoogwaardig product, toegankelijk en geschikt voor elk interieur.

Wij creëren, ontwikkelen en realiseren ook op projectbasis. We streven ernaar de beste te zijn, maar we komen zeker uit de stad Best. Denk aan villa’s, jachten, cruiseschepen, winkels en hotels. Als het gaat om tapijten en karpetten denken wij met u mee. Dat is geen loze belofte. U geeft hierin richting en samen bereiken we de doelstellingen. Samen realiseren we een unieke signatuur.

Matteo Brioni is een uniek soort Italiaans bedrijf met een enorme specialisatie in natuurlijke afwerkingen voor architectuur en binnenhuisarchitectuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van een uniek materiaal: ruwe aarde. Met een zeer ecologische en ethische boodschap ten aanzien van het lot van de aarde, is dit atelier erin geslaagd enkele van de meest opmerkelijke stukken klei te produceren die men ooit in de Italiaanse pottenbakkerij heeft gezien.

Het Franse Asteré behang merk nodigt eigentijdse kunstenaars uit om hun visie en werk te vertalen naar behang. Een intieme kijk op kunst, bevrijd van galerijen en toegepast in uw en onze huizen.
Bij de ontmoeting met dit nieuwe medium vindt de kunst een andere materialiteit. Verticaal. En plat. Dus hoe maak je de overstap van stucwerk of keramiek naar papier en inkt? Hoe kun je een creatie opnieuw verbeelden? Asteré ziet elke collectie als een aanleiding voor een gezamenlijke verkenning met de kunstenaar, een mooie ontmoeting. Dit is wat je noemt een echte pas-de-deux, waarbij de techniek de kunst begeleidt en de kunst de techniek.

” HOW NATURAL FIBRE MEETS LEGENDARY PLACES ”
Verfijnde interieurs verlangen naar bijzondere maar tijdloze materialen. Ze vragen om tactiele, stralende, levendige stof. Natuurlijke vezels zijn precies dat. Unieke wandbekleding en meubelstof.

De strengen uittrekken, het garen spinnen, weven of vlechten… Sommige van deze technieken zijn nergens anders ter wereld te vinden.

Ateliers Zelij werd eind jaren 90 opgericht door Delphine Laporte & Samir Mazer om een ​​cultuur tot leven te brengen en opnieuw uit te vinden door middel van Marokkaanse zellige . Hun gevoeligheid en hun opleiding als industrieel ontwerper leidden hen vervolgens naar andere materialen: cementtegels en meer recentelijk steen en terrazzo .

We ondersteunen alles wat we produceren om ons doel te bereiken: deze edele en zintuiglijke materialen in uw interieurs en projecten brengen en zo ons niveau van welzijn en contemplatie brengen. Dankzij dit solide weefsel van kennis en samenwerkingen bieden we persoonlijke ondersteuning aan onze professionele en particuliere klanten voor projecten van zachte eenvoud of de meest extravagante!

De visie van Cooloo is dat kunst, design en industriële oplossingen kunnen worden gecreëerd binnen een duurzame en circulaire economie. Daarom ontwikkelen wij oplossingen met een hoge mate van flexibiliteit in toepassing, vormgeving en gebruik van lokale afvalmaterialen.

” We houden het simpel, kosten- en materiaalefficiënt ”

Handgemaakte tafels die tot maar liefst 5 meter lang kunnen worden.
Hoewel de poten en het tafelblad zijn teruggebracht tot hun essentie, overtreft het grenen tafelblad de normaliteit door een bijna absurde lengte.

Zoekende naar een maker voor je eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk!

Dit familiebedrijf is nu in zijn vierde generatie, geleid door Alessio en Alberto Brioni, die de toekomst van cotto plannen met behoud van hun sterke band met het verleden. Fornace Brioni was al toonaangevend in de renovatie van oude vloeren, en heeft in de loop der jaren voortdurend onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van dit materiaal, dat het in verschillende versies produceert, variërend van uniforme en bonte cotto tot geglazuurde versies, in rood en roze, en zelfs grijs en zwart om tegemoet te komen aan de meer hedendaagse smaak.

Wij zijn een gespecialiseerd (creatief) interieur-fragrance huis met een diepe affectie voor esthetiek en ethos. Wij werken vanuit inventieve en fantasierijke kennis en levenslust.

Wij werken samen met de natuur, met de ruimte om ons heen, met getalenteerde creatieve parfumeurs en ontwerpers om gewilde geurcomposities en olfactieve ervaringen te creëren.

We werken graag voor toegewijde merken die waarde hechten aan interieurbeleving en we werken samen met ’s werelds beste parfumeurs om bezielde composities te creëren die leven brengen in uw omgeving.

Spadon tegelprojecten heeft al meer dan 40 jaar een intense passie voor de mooiste Italiaanse tegels. Van de kleinste mozaïektegel tot de grootste tegel en van composiet tot keramiek. De tegels in ons assortiment hebben een hoge kwaliteit, innovatief karakter en onderscheidend vermogen. Onze merken ontwikkelen voortdurend producten met een eigen signatuur die inspelen op de trends en technische eisen van de markt.

Tegels maken deel uit van het totale interieur. Soms neemt de tegel het voortouw als blikvanger, soms een ondersteunende rol met een neutrale vormgeving. U vindt het in onze complete collectie. In bepaalde situaties zijn de technische eisen aan de tegel en het gebruik doorslaggevend. In onze collectie hebben wij diverse oplossingen op het gebied van antislipwaarde, zwaardere belasting, onderhoud en duurzaamheid.

Wij zijn een groothandel, verwerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen voor de Europese markt. Wij onderscheiden ons door niet standaard te zijn. Alle professionals die ons materiaal willen toepassen in hun idee of product kunnen bij ons terecht. Zelfs op maat, want wij vinden dat duurzaam materiaal in zijn grootste diversiteit toegankelijk moet zijn.

Rexa zijn specialisten in badkamerontwerp en ware ambachtslieden. Rexa werkt met een scala aan materialen, waaronder Corian®, en creëert eenvoudig aanpasbare badkameronderdelen en accessoires van de hoogste kwaliteit – waaronder baden, wastafels, kranen, opbergkasten en meer.

Concrete LCDA is de erkende specialist voor haar innovaties in beton voor interieurarchitectuur. Het bedrijf is de Europese leider in de sector van de binnenhuisinrichting van vezelbeton met steeds meer prestigieuze referenties. Het bedrijf exporteert zijn producten wereldwijd en heeft vestigingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Concrete LCDA biedt zijn exclusieve betonpaneeltechnologieën Panbeton ® , Slimbeton ®  en zijn op maat gemaakte oplossingen Beton Lege ® om unieke lay-outoplossingen aan te bieden in lichtgewicht beton die geschikt zijn voor alle sectoren: hotels, commerciële lay-outs, tertiaire, residentiële…

Nidum Design Beds is een frisse onderneming dat in staat is handgemaakte kwaliteiten design bedden te maken precies op de wensen en behoefte van de klant. Samen met een team van designers, architecten en de beste partners in materiaalsoorten weet Nidum Design beds voor elke behoefte het juiste ontwerp te ontwikkelen.

Nidum Design Beds combineert design en comfort. De stijlvolle modellen zijn voorzien van een matras dat volledig is gepersonaliseerd. Het wordt op maat gemaakt en aangepast op jouw lichaam. Slapen was nog nooit zo stijlvol en ontspannend tegelijk. Meer informatie over het matras vind je hier.

We bergen nog steeds hout. We blijven op zoek naar verlaten huizen, vervallen loodsen, afgedankte spoorrails, restanten, wijnvaten, oude vloeren … Alles kan eigenlijk, zolang het maar geborgen is. We zullen nooit compromissen sluiten, want we willen trouw blijven aan ons motto, dat is niet alleen geborgen hout een tweede leven geven, maar een beter. Een veel beter leven, want we willen dat onze producten een leven lang meegaan.

Om vrolijke lambriseringen te maken van resthout dat oppervlakken verrijkt en uw interieur opwaardeert. Wij streven naar de hoogste kwaliteit om lambrisering te produceren die een leven lang meegaat.

Creatief. Innovatief. En net even anders. Zo werkt Akovision. Vanuit de visie dat een ruimte prettig moet zijn om in te verblijven. Zowel visueel als akoestisch. Daarvoor ontwerpen en produceren we oplossingen, allemaal in eigen beheer. Van restaurants en hotels, tot kantoren, zorginstellingen en onderwijsruimten: voor elke interieurruimte waar geluid een uitdaging is, bieden wij een unieke ontwerpoplossing.

De visie van &Tradition is het creëren van een meer bewuste, comfortabele en mooie wereld. Met een gepassioneerde benadering van meesterlijk design, bewaren we iconen uit het verleden en creëren we de klassiekers van morgen. We brengen u een collectie met duurzame kwaliteiten die mensen en plaatsen met elkaar verbinden. Altijd met respect. Altijd gemaakt om lang mee te gaan.

Het is misschien even wennen, maar het is verslavend lekker: een douchewc die het onderlichaam na het toiletbezoek met water reinigt. Deze aangename vorm van toilethygiëne, die al eeuwenlang in veel oosterse culturen wordt toegepast, wint ook in het westen snel terrein. Geen wonder: frisser en schoner kan het niet.

bARC creëert, produceert en plaatst op maat gemaakte architectonische vloeren die net zo kenmerkend en uniek zijn als de boom waaruit ze afkomstig zijn. Elke vloer wordt individueel met de hand gemaakt door onze toegewijde vakmensen. De basis van uw vloeren zijn natuurlijke bomen, handgemaakt volgens uw individuele wensen.

Wij houden ervan om het leven van bomen die onze planeet al tientallen jaren schaduw, zuurstof en voeding geven, te verlengen tot de mooiste houten vloeren die wij samen met u ontwerpen.

Alle producten van Fhiaba zijn een geraffineerde mix van kwaliteit, luxe en kennis. Onze modellen worden vervaardigd in Italië en onderscheiden zich door een geraffineerd design, afwerkingen in roestvrij staal, een uitgebreid gamma en talrijke mogelijkheden tot maatwerk. We gebruiken gesofisticeerde materialen en de beste technologie om aan de hoogste verwachtingen op het vlak van conservering van voedsel en wijn te voldoen. Fhiaba onderscheidt zich als een luxemerk dat zich richt op de binnenlandse markt.

Alpes Inox begon zijn activiteiten met de fabricage van metalen kasten voor de keuken. In 1964 begon het met de productie van inbouw keukenapparatuur van roestvrij staal: gootstenen, kookplaten, ovens en afzuigkappen. Het bedrijf verwierf al snel een uitstekende reputatie vanwege de hoge technische en kwaliteitsnormen van zijn producten, hun verfijnde ontwerp en de nauwkeurige bewerking van staal, een hoogwaardig materiaal dat wordt gekenmerkt door zijn roestvrije, hygiënische en resistente eigenschappen, waarvan de chroom-nikkellegering 19/10 en de speciale afwerking bepalend zijn voor zijn exclusieve “zilveren” kleuring. De basiskwaliteiten die de Alpes-producten kenmerken zijn kwaliteit, functionaliteit, veiligheid.

De cultuur van een land dat wereldwijd bekend staat om zijn artistieke en natuurlijke schoonheden wordt perfect weerspiegeld in de werkelijkheid van de Antieke Spiegel. Spiegels die emoties overbrengen die altijd anders zijn, naargelang de toepassingen die de vakmensen ontwerpen. Een speciaal woord van dank aan de stichters en scheppers van deze uniciteit en een oprechte wens voor een toekomst van voortdurende bevestiging op de wereldmarkten van design en architectuur.

Het vuur staat centraal en zo ook de wensen van de klant. De laatste jaren hebben zij technisch complexe projecten zoals luxe appartementencomplexen, restaurants, hotels en jachten voorzien van haarden compleet met rookkanaal. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen gericht vragen stellen om tot een passende haard te komen maar kunnen wij ook extra ondersteuning bieden op het gebied van het gehele interieur.

Een gespecialiseerd team van applicateurs en ontwerpers weet elke muur om te toveren tot een waar kunstwerk. Het ontwerpbureau van Dofine is voortdurend op zoek naar inspiratie om tot nieuwe unieke producten en ontwerpen te komen. Inspiratie wordt gehaald uit internationale beurzen, reizen en de kleinste dingen in het dagelijks leven om ons heen.

In ons atelier experimenteren we veel met chemie, vormen en textuur. Aan onverwachte materialen voegen we minerale grondstoffen, kleurpigmenten en resten zoals koffiedik en hennep toe, maar ook textiel, hout, kurk, bont, metalen en glas. Zo worden onze nieuwe producten tot in het kleinste detail uitgewerkt en ontstaan onbeperkte toepassingsmogelijkheden.

Maretti Lighting is trots op de vele samenwerkingen met vooraanstaande interieurarchitecten en ontwerpers en geeft veelbelovende ontwerpers de kans om zich verder te ontwikkelen in het ontwerpen van verlichting. We vertalen de ontwerpen van een groot aantal Nederlandse topontwerpers in prachtige verlichtingsarmaturen en werken wereldwijd samen aan prestigieuze interieurprojecten. Maretti produceert ook een private label voor diverse interieurmerken en we blinken uit in design en prijs. Wij bieden aantrekkelijke, unieke verlichtingsoplossingen voor elk groot of klein project en voor elk budget.

Sodai produceert 3 soorten exclusief ontworpen wandafwerkingen; Grote ultradunne Porselein panelen, micro mozaïek en kurk panelen. Met geprint beeldmateriaal uit hun standaard collectie in vele variaties maar vooral met elk high-res beeld van de klant zelf. Zeer flexibel, als het beeld maar goed genoeg is. De klant kan materiaal produceren voor elk type project, zowel binnen als buiten, in droge en natte ruimtes. Het mozaïek is gemaakt van een mix van gerecycled glas van oude computerschermen en klei.

” Oppervlakken die ‘onmogelijke’ architectonische oplossingen kunnen genereren, de technologie erachter en de juiste mensen om u te helpen ermee om te gaan ”. WOOD-SKIN biedt avant-gardistische ontwerpoplossingen om omgevingen te verheffen. Opgericht in Milaan in 2013, combineert het digitale productietechnologieën met traditionele componenten door middel van gepatenteerde praktijken. Dankzij de toepassingen kunnen stijve oppervlakken flexibeler worden en vlakke oppervlakken driedimensionaal, waardoor de horizon voor architecturale projecten en oppervlakken wordt verbreed.

 

Best Wool in Best ontwerpt, produceert en distribueert sinds 1982 prachtige wollen tapijten en vloerkleden. Echte en eerlijke natuurproducten voor mensen die kwaliteit waarderen. Wol is een zeer hoogwaardig product, toegankelijk en geschikt voor elk interieur.

Wij creëren, ontwikkelen en realiseren ook op projectbasis. We streven ernaar de beste te zijn, maar we komen zeker uit de stad Best. Denk aan villa’s, jachten, cruiseschepen, winkels en hotels. Als het gaat om tapijten en karpetten denken wij met u mee. Dat is geen loze belofte. U geeft hierin richting en samen bereiken we de doelstellingen. Samen realiseren we een unieke signatuur.

Matteo Brioni is een uniek soort Italiaans bedrijf met een enorme specialisatie in natuurlijke afwerkingen voor architectuur en binnenhuisarchitectuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van een uniek materiaal: ruwe aarde. Met een zeer ecologische en ethische boodschap ten aanzien van het lot van de aarde, is dit atelier erin geslaagd enkele van de meest opmerkelijke stukken klei te produceren die men ooit in de Italiaanse pottenbakkerij heeft gezien.

Het Franse Asteré behang merk nodigt eigentijdse kunstenaars uit om hun visie en werk te vertalen naar behang. Een intieme kijk op kunst, bevrijd van galerijen en toegepast in uw en onze huizen.
Bij de ontmoeting met dit nieuwe medium vindt de kunst een andere materialiteit. Verticaal. En plat. Dus hoe maak je de overstap van stucwerk of keramiek naar papier en inkt? Hoe kun je een creatie opnieuw verbeelden? Asteré ziet elke collectie als een aanleiding voor een gezamenlijke verkenning met de kunstenaar, een mooie ontmoeting. Dit is wat je noemt een echte pas-de-deux, waarbij de techniek de kunst begeleidt en de kunst de techniek.

” HOW NATURAL FIBRE MEETS LEGENDARY PLACES ”
Verfijnde interieurs verlangen naar bijzondere maar tijdloze materialen. Ze vragen om tactiele, stralende, levendige stof. Natuurlijke vezels zijn precies dat. Unieke wandbekleding en meubelstof.

De strengen uittrekken, het garen spinnen, weven of vlechten… Sommige van deze technieken zijn nergens anders ter wereld te vinden.

Ateliers Zelij werd eind jaren 90 opgericht door Delphine Laporte & Samir Mazer om een ​​cultuur tot leven te brengen en opnieuw uit te vinden door middel van Marokkaanse zellige . Hun gevoeligheid en hun opleiding als industrieel ontwerper leidden hen vervolgens naar andere materialen: cementtegels en meer recentelijk steen en terrazzo .

We ondersteunen alles wat we produceren om ons doel te bereiken: deze edele en zintuiglijke materialen in uw interieurs en projecten brengen en zo ons niveau van welzijn en contemplatie brengen. Dankzij dit solide weefsel van kennis en samenwerkingen bieden we persoonlijke ondersteuning aan onze professionele en particuliere klanten voor projecten van zachte eenvoud of de meest extravagante!

De visie van Cooloo is dat kunst, design en industriële oplossingen kunnen worden gecreëerd binnen een duurzame en circulaire economie. Daarom ontwikkelen wij oplossingen met een hoge mate van flexibiliteit in toepassing, vormgeving en gebruik van lokale afvalmaterialen.

” We houden het simpel, kosten- en materiaalefficiënt ”

Handgemaakte tafels die tot maar liefst 5 meter lang kunnen worden.
Hoewel de poten en het tafelblad zijn teruggebracht tot hun essentie, overtreft het grenen tafelblad de normaliteit door een bijna absurde lengte.

Zoekende naar een maker voor je eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk!

Dit familiebedrijf is nu in zijn vierde generatie, geleid door Alessio en Alberto Brioni, die de toekomst van cotto plannen met behoud van hun sterke band met het verleden. Fornace Brioni was al toonaangevend in de renovatie van oude vloeren, en heeft in de loop der jaren voortdurend onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van dit materiaal, dat het in verschillende versies produceert, variërend van uniforme en bonte cotto tot geglazuurde versies, in rood en roze, en zelfs grijs en zwart om tegemoet te komen aan de meer hedendaagse smaak.

Wij zijn een gespecialiseerd (creatief) interieur-fragrance huis met een diepe affectie voor esthetiek en ethos. Wij werken vanuit inventieve en fantasierijke kennis en levenslust.

Wij werken samen met de natuur, met de ruimte om ons heen, met getalenteerde creatieve parfumeurs en ontwerpers om gewilde geurcomposities en olfactieve ervaringen te creëren.

We werken graag voor toegewijde merken die waarde hechten aan interieurbeleving en we werken samen met ’s werelds beste parfumeurs om bezielde composities te creëren die leven brengen in uw omgeving.

Spadon tegelprojecten heeft al meer dan 40 jaar een intense passie voor de mooiste Italiaanse tegels. Van de kleinste mozaïektegel tot de grootste tegel en van composiet tot keramiek. De tegels in ons assortiment hebben een hoge kwaliteit, innovatief karakter en onderscheidend vermogen. Onze merken ontwikkelen voortdurend producten met een eigen signatuur die inspelen op de trends en technische eisen van de markt.

Tegels maken deel uit van het totale interieur. Soms neemt de tegel het voortouw als blikvanger, soms een ondersteunende rol met een neutrale vormgeving. U vindt het in onze complete collectie. In bepaalde situaties zijn de technische eisen aan de tegel en het gebruik doorslaggevend. In onze collectie hebben wij diverse oplossingen op het gebied van antislipwaarde, zwaardere belasting, onderhoud en duurzaamheid.

Wij zijn een groothandel, verwerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen voor de Europese markt. Wij onderscheiden ons door niet standaard te zijn. Alle professionals die ons materiaal willen toepassen in hun idee of product kunnen bij ons terecht. Zelfs op maat, want wij vinden dat duurzaam materiaal in zijn grootste diversiteit toegankelijk moet zijn.

Rexa zijn specialisten in badkamerontwerp en ware ambachtslieden. Rexa werkt met een scala aan materialen, waaronder Corian®, en creëert eenvoudig aanpasbare badkameronderdelen en accessoires van de hoogste kwaliteit – waaronder baden, wastafels, kranen, opbergkasten en meer.

Concrete LCDA is de erkende specialist voor haar innovaties in beton voor interieurarchitectuur. Het bedrijf is de Europese leider in de sector van de binnenhuisinrichting van vezelbeton met steeds meer prestigieuze referenties. Het bedrijf exporteert zijn producten wereldwijd en heeft vestigingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Concrete LCDA biedt zijn exclusieve betonpaneeltechnologieën Panbeton ® , Slimbeton ®  en zijn op maat gemaakte oplossingen Beton Lege ® om unieke lay-outoplossingen aan te bieden in lichtgewicht beton die geschikt zijn voor alle sectoren: hotels, commerciële lay-outs, tertiaire, residentiële…

Nidum Design Beds is een frisse onderneming dat in staat is handgemaakte kwaliteiten design bedden te maken precies op de wensen en behoefte van de klant. Samen met een team van designers, architecten en de beste partners in materiaalsoorten weet Nidum Design beds voor elke behoefte het juiste ontwerp te ontwikkelen.

Nidum Design Beds combineert design en comfort. De stijlvolle modellen zijn voorzien van een matras dat volledig is gepersonaliseerd. Het wordt op maat gemaakt en aangepast op jouw lichaam. Slapen was nog nooit zo stijlvol en ontspannend tegelijk. Meer informatie over het matras vind je hier.

We bergen nog steeds hout. We blijven op zoek naar verlaten huizen, vervallen loodsen, afgedankte spoorrails, restanten, wijnvaten, oude vloeren … Alles kan eigenlijk, zolang het maar geborgen is. We zullen nooit compromissen sluiten, want we willen trouw blijven aan ons motto, dat is niet alleen geborgen hout een tweede leven geven, maar een beter. Een veel beter leven, want we willen dat onze producten een leven lang meegaan.

Om vrolijke lambriseringen te maken van resthout dat oppervlakken verrijkt en uw interieur opwaardeert. Wij streven naar de hoogste kwaliteit om lambrisering te produceren die een leven lang meegaat.

Creatief. Innovatief. En net even anders. Zo werkt Akovision. Vanuit de visie dat een ruimte prettig moet zijn om in te verblijven. Zowel visueel als akoestisch. Daarvoor ontwerpen en produceren we oplossingen, allemaal in eigen beheer. Van restaurants en hotels, tot kantoren, zorginstellingen en onderwijsruimten: voor elke interieurruimte waar geluid een uitdaging is, bieden wij een unieke ontwerpoplossing.

De visie van &Tradition is het creëren van een meer bewuste, comfortabele en mooie wereld. Met een gepassioneerde benadering van meesterlijk design, bewaren we iconen uit het verleden en creëren we de klassiekers van morgen. We brengen u een collectie met duurzame kwaliteiten die mensen en plaatsen met elkaar verbinden. Altijd met respect. Altijd gemaakt om lang mee te gaan.

Het is misschien even wennen, maar het is verslavend lekker: een douchewc die het onderlichaam na het toiletbezoek met water reinigt. Deze aangename vorm van toilethygiëne, die al eeuwenlang in veel oosterse culturen wordt toegepast, wint ook in het westen snel terrein. Geen wonder: frisser en schoner kan het niet.

bARC creëert, produceert en plaatst op maat gemaakte architectonische vloeren die net zo kenmerkend en uniek zijn als de boom waaruit ze afkomstig zijn. Elke vloer wordt individueel met de hand gemaakt door onze toegewijde vakmensen. De basis van uw vloeren zijn natuurlijke bomen, handgemaakt volgens uw individuele wensen.

Wij houden ervan om het leven van bomen die onze planeet al tientallen jaren schaduw, zuurstof en voeding geven, te verlengen tot de mooiste houten vloeren die wij samen met u ontwerpen.

Alle producten van Fhiaba zijn een geraffineerde mix van kwaliteit, luxe en kennis. Onze modellen worden vervaardigd in Italië en onderscheiden zich door een geraffineerd design, afwerkingen in roestvrij staal, een uitgebreid gamma en talrijke mogelijkheden tot maatwerk. We gebruiken gesofisticeerde materialen en de beste technologie om aan de hoogste verwachtingen op het vlak van conservering van voedsel en wijn te voldoen. Fhiaba onderscheidt zich als een luxemerk dat zich richt op de binnenlandse markt.

Alpes Inox begon zijn activiteiten met de fabricage van metalen kasten voor de keuken. In 1964 begon het met de productie van inbouw keukenapparatuur van roestvrij staal: gootstenen, kookplaten, ovens en afzuigkappen. Het bedrijf verwierf al snel een uitstekende reputatie vanwege de hoge technische en kwaliteitsnormen van zijn producten, hun verfijnde ontwerp en de nauwkeurige bewerking van staal, een hoogwaardig materiaal dat wordt gekenmerkt door zijn roestvrije, hygiënische en resistente eigenschappen, waarvan de chroom-nikkellegering 19/10 en de speciale afwerking bepalend zijn voor zijn exclusieve “zilveren” kleuring. De basiskwaliteiten die de Alpes-producten kenmerken zijn kwaliteit, functionaliteit, veiligheid.

De cultuur van een land dat wereldwijd bekend staat om zijn artistieke en natuurlijke schoonheden wordt perfect weerspiegeld in de werkelijkheid van de Antieke Spiegel. Spiegels die emoties overbrengen die altijd anders zijn, naargelang de toepassingen die de vakmensen ontwerpen. Een speciaal woord van dank aan de stichters en scheppers van deze uniciteit en een oprechte wens voor een toekomst van voortdurende bevestiging op de wereldmarkten van design en architectuur.

Het vuur staat centraal en zo ook de wensen van de klant. De laatste jaren hebben zij technisch complexe projecten zoals luxe appartementencomplexen, restaurants, hotels en jachten voorzien van haarden compleet met rookkanaal. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen gericht vragen stellen om tot een passende haard te komen maar kunnen wij ook extra ondersteuning bieden op het gebied van het gehele interieur.

Een gespecialiseerd team van applicateurs en ontwerpers weet elke muur om te toveren tot een waar kunstwerk. Het ontwerpbureau van Dofine is voortdurend op zoek naar inspiratie om tot nieuwe unieke producten en ontwerpen te komen. Inspiratie wordt gehaald uit internationale beurzen, reizen en de kleinste dingen in het dagelijks leven om ons heen.

In ons atelier experimenteren we veel met chemie, vormen en textuur. Aan onverwachte materialen voegen we minerale grondstoffen, kleurpigmenten en resten zoals koffiedik en hennep toe, maar ook textiel, hout, kurk, bont, metalen en glas. Zo worden onze nieuwe producten tot in het kleinste detail uitgewerkt en ontstaan onbeperkte toepassingsmogelijkheden.

Maretti Lighting is trots op de vele samenwerkingen met vooraanstaande interieurarchitecten en ontwerpers en geeft veelbelovende ontwerpers de kans om zich verder te ontwikkelen in het ontwerpen van verlichting. We vertalen de ontwerpen van een groot aantal Nederlandse topontwerpers in prachtige verlichtingsarmaturen en werken wereldwijd samen aan prestigieuze interieurprojecten. Maretti produceert ook een private label voor diverse interieurmerken en we blinken uit in design en prijs. Wij bieden aantrekkelijke, unieke verlichtingsoplossingen voor elk groot of klein project en voor elk budget.

Boek jouw avontuur